Tobias konfirmation


Lang konfirmand sæson.
Konfirmand sæsonen har været rigtig lang i år, og det må faktisk godt fortsætte på den måde de næste mange år. I år har jeg både fotograferet konfirmander i efterårs farver og i sommer farver, og det har været helt fantastisk.

Jeg elsker at tage billeder af konfirmander, dels fordi det er en betydningsfuld og stor dag som virkelig skinner igennem hos konfirmanderne, men også fordi de fleste konfirmander selv har en masse ideer til de endelige billeder.

Uanset om man vil det eller ej så har man det jo med at blive ældre og nogle gange går det rigtig stærkt og det kan svært at følge med, men hvis nogle har fingeren på pulsen så er det alle de unge i konfirmations alderen. Jeg har lært utroligt meget når jeg har taget billeder af konfirmanderne, de er rigtig gode til at komme med ideer, og udfordringer og det er friske på det meste.

Et pusterum.
Jeg oplever også tit at det lille pusterum de oplever under fotograferingen er noget de fleste hilser velkommen, de får lige 30-60 minutter væk fra stressen og nogle bruger også tiden på at få nerverne i ro, jeg har faktisk flere gange oplevet af de gerne lige vil læse lidt af deres tale op, fordi de simpelthen er så nervøse, hvilket jeg godt kan forstå.

Denne her gang var det Tobias der var den stolte konfirmand, som altid når jeg tager konfirmations billeder, var jeg ved kirken i god tid, klar til at forevige udgang, lykønskninger og kørslen væk fra kirken.

Vi var så heldige at ca små 500 meter fra kirken lå der en lille park, og her lavede vi de officielle portrætter af Tobias både alene og sammen med hans familie. Alle billederne denne her gang er skudt ved brug af det naturlige lys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Anders N ©
info@andersn.dk - CVR.34096635